Forfatter
Tittel Spania : en matsafari : Catalonia, Valencia, Andalucia, Madrid, Rioja, Baskerland
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter NRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg skildrer i denne boken spansk kultur og folkeliv, forteller om spesialitetene, verdens beste råvarer, det kreative kjøkkenet, om hvordan tapasen oppsto og om de regionale forskjellene. De drar på markedet og gir tips til hva vi bør kjøpe og ta med hjem. Hjemme i Norge tar de fram oppskriftene og lager maten fra grunnen av, tilpasset våre forhold. De kommer også med vintips tilpasset måltidet.
Har adresseliste, innholdsfortegnelse, ordliste, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001447 am 2200265 4500
*00143913
*008160220 2011 a 00nob 2
*015 $a0272793$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23791-1$bib.$cNkr 399.00
*035 $a0272793
*035 $a215702
*08231$a641.5946$zh$25
*096 $aq 641.5946 H
*100 0$aHåkonsen, Jarle Roheim$d1969-$jn.
*24510$aSpania $ben matsafari : Catalonia, Valencia, Andalucia, Madrid, Rioja, Baskerland$cJarle Roheim Håkonsen og Jon Berg ; foto: Paul Paiewonsky
*260 $aOslo$bAschehoug$c2011
*300 $a240 s.$bkol. ill.
*505 $aHar adresseliste, innholdsfortegnelse, ordliste, register
*520 $aNRKs nyhetsanker Jarle Roheim Håkonsen og kameraten Jon Berg skildrer i denne boken spansk kultur og folkeliv, forteller om spesialitetene, verdens beste råvarer, det kreative kjøkkenet, om hvordan tapasen oppsto og om de regionale forskjellene. De drar på markedet og gir tips til hva vi bør kjøpe og ta med hjem. Hjemme i Norge tar de fram oppskriftene og lager maten fra grunnen av, tilpasset våre forhold. De kommer også med vintips tilpasset måltidet.
*572 $aUndertittel på omslaget: 80 oppskrifter fra spanske kokker
*650 1$aMatlaging$zSpania $1641.5946$2BS$9nor
*700 0$aBerg, Jon$emedforf.$jn.
*700 0$aPaiewonsky, Paul$d1963-$efotogr.$jn.
*74000$a80 oppskrifter fra spanske kokker
*850 $aSørfold
*900 0$aRoheim Håkonsen, Jarle$zHåkonsen, Jarle Roheim$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening