Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken blir vi kjent med Pascal Dupuy, franskmannen som har fått oss til å elske macaroner, trøfler og pasjonsfruktmousse. Her deler han noen av sine hemmeligheter, og viser hvordan man kan lage terter, sjokolader, kaker og bakverk. Oppskriftene er gjennomførbare også for deg som ikke er så bevandret i dessert-, kake- og sjokoladeverdenen. Alle oppskriftene er utstyrt med kokkehatter som viser vanskelighetsgraden, én hatt er veldig lett, fem hatter er mer avansert. Boken gir også et glimt inn i Pascal-hverdagen, som foruten baking består av matkurs, dyktige medarbeidere, kreativitet og internasjonal berømmelse.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001378 am 2200241 4500
*00144586
*008160829 2012 a 00nob 2
*015 $a0289753 $bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-8071-266-0 $bib. $cNkr 398.00
*08231$a641.865 $zh $25
*08231$a647.954821 $25
*090 $bq $c641.865 $dD
*096 $aMatlaging
*100 0$aDupuy, Pascal$d1965-$jfr.-n.
*24510$aPascal $ctekst: Pascal Dupuy og Lene Evensen ; foto: Veslemøy Vråskar
*260 $aLysaker $bDinamo$ccop. 2012
*300 $a190 s. $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aI denne boken blir vi kjent med Pascal Dupuy, franskmannen som har fått oss til å elske macaroner, trøfler og pasjonsfruktmousse. Her deler han noen av sine hemmeligheter, og viser hvordan man kan lage terter, sjokolader, kaker og bakverk. Oppskriftene er gjennomførbare også for deg som ikke er så bevandret i dessert-, kake- og sjokoladeverdenen. Alle oppskriftene er utstyrt med kokkehatter som viser vanskelighetsgraden, én hatt er veldig lett, fem hatter er mer avansert. Boken gir også et glimt inn i Pascal-hverdagen, som foruten baking består av matkurs, dyktige medarbeidere, kreativitet og internasjonal berømmelse.
*610 2$aPascal$qkonditori$2BS $2BS $9nor
*650 1$aKaker$1641.86/53$2BS $2BS $9nor
*700 0$aVråskar, Veslemøy$d1980-$efotogr. $jn.
*700 0$aEvensen, Lene$emedforf. $jn.
*850 $aSørfold
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening